Savage Gear SG6 Wading Jacket Black/Grey

İster şiddetli rüzgarlar ister sağanak yağışlar, Toray Dermirzax yüksek performans kumaş SG6 Wading montumuzla birlikte parkta rahatlıkla yürüyebilirsiniz

12186,10 TL

Ürün Kodu : 7372832 Stok Durumu : 10

Kargoya Veriliş Süresi : 3 iş günü

İster şiddetli rüzgarlar ister sağanak yağışlar, Toray Dermirzax yüksek performans kumaş SG6 Wading montumuzla birlikte parkta rahatlıkla yürüyebilirsiniz

Adet :
+
İndirim

İster şiddetli rüzgarlar ister sağanak yağışlar, Toray Dermirzax yüksek performans kumaş SG6 Wading montumuzla birlikte parkta rahatlıkla yürüyebilirsiniz. İnanılmaz dayanıklılık, ıslak ve soğuğa karşı koruma ve hareket esnekliği sunan Toray Dermirzax kumaşa sahip bu mont, en zorlu balıkçılık koşullarında performans gösterecek şekilde tasarlandı. Su geçirmez, nefes alabilir, hafif ve dayanıklı olan SG6, genişletilebilir büyük göğüs cepleri, toplayıcı ve alet yama cepleri, ayarlanabilir manşetler, polar astarlı yaka, sert tepeli ayarlanabilir kapçon, yansıtıcı noktalar, ek güvenlikli ve su geçirmez fermuarlı çok sayıda cep gibi balıkçılığa özgü özelliklerle donatılmıştır. Mont ayrıca atış yapma kabiliyetini engellememek için kollar ve omuz çevresinde geniş kesimdir. Bu montun her detayı, dünyanın karşı karşıya kalabileceği en zorlu koşullara dayanacak şekilde üretildi yani, hava durumunu kontrol etmek için daha az ve dışarıda hayatınızın balığını kovalamak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Kim bilir, bu montla kötü havanın tadını çıkarmaya bile başlayabilirsiniz ?

 

Dört yönlü streç Toray kumaş – yüzde 84 naylon, yüzde 16 spandeks, Dermizax membranlı

20.000 mm/10.000mvp ve Toray DWR apre

Çok hafif ve esnek kumaş

Bantlanmış dikişler

Genişletilebilir göğüs cepleri

Yardımcı alet yamaları

El ısıtıcısı cepler

İç manşet ile geliştirilmiş manşet ayarlayıcı

Fit, aktif harekete izin verir

Arka ve arka cepte D halkası

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz.

Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.

Puan ver :
Kredi Kartı Ödeme