Dam Effzett Executor Spinner 4gr 2 Numara Döner Kaşık

Dam Effzett Executor Spinner 4gr 2 Numara Döner Kaşık,dam kalitesinde akarsularda ve tatlı su avlarınız da kullanabileceğiniz döner kaşık serisi

163,70 TL

Ürün Kodu : 6047477 Stok Durumu : 250

Kargoya Veriliş Süresi : 3 iş günü

Dam Effzett Executor Spinner 4gr 2 Numara Döner Kaşık,dam kalitesinde akarsularda ve tatlı su avlarınız da kullanabileceğiniz döner kaşık serisi

Adet :
+
İndirim

Spinner kaşıklarının mükemmellik için geliştirildiğini söylemekten gurur duyuyoruz. Kanatların şekilleri ve arkasındaki teknoloji, dünya çapında milyonlarca satışla yıllarca başarısını kanıtladı. Gövde ve spinner kanadı arasındaki denge, menzilli ve hassas atışlar için ideal olan aerodinamik bir performans getirir. Ürün yelpazemiz, amatör olta balıkçıları ve usta prostaff arkadaşlarımızdan oluşan ekiplerimizden alınan fikirlere göre başarılı yeni tasarımlarla sürekli olarak iyileştirilmiştir. EFFZETT ® spinner ı güvenle kullanın!

Spinner çekildiğinde, yırtıcı balıklar tarafından uzun mesafelerden tanınabilen sabit basınç dalgaları gönderir ve onları saldırmaya kışkırtır. Çalışma özelliklerini karşılaştırın, bu modeller sizi ikna edecek. Spinner ın aerodinamik gövdesi, uzun menzilli atış ve derin sularda balık tutmak için ideal.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz.

Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.

Puan ver :
Kredi Kartı Ödeme