EFT 1772 Kısa Pala Black Nikel İğne

EFT 1772 Kısa Pala Black Nikel İğne,100 adet, ince yapılı black nikel kısa pala ve düz iğne serisidir. kıyıdan yemli beklemeli avlarınız da gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz iğne serisi

72,40 TL

Ürün Kodu : 901842903 Stok Durumu : 500

Kargoya Veriliş Süresi : 3 iş günü

EFT 1772 Kısa Pala Black Nikel İğne,100 adet, ince yapılı black nikel kısa pala ve düz iğne serisidir. kıyıdan yemli beklemeli avlarınız da gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz iğne serisi

Adet :
+
İndirim

1 kutu da 100 adet iğne bulunmaktadır.

1772 serisi EFT marakasının en iddialı serilerinden. İğne ince yapısı ve inanılmaz keskinliğinin yanında, yüksek mukavemete sahip. Her türlü taş balığı için kıyı ve tekneden harika performans verir EFT TEKNOLOJİSİ Fabrika teknolojisi, ticari ve spor balıkçılık iğnelerini en yüksek Japon üretim standartlarıyla yerel olarak üretme üzerinedir. Ulaşılması gereken ana hedef olarak bu kadar yüksek kalite standartlarını belirlemek, üstün kaliteli yüksek karbonlu çelik tellerden en son teknoloji üretim makinelerini kullanmaya ve tüm üretim aşamalarında sürekli kalite kontrolüne kadar tüm üretim aşamalarında çeşitli üretim prosedürlerinden ve kalite kontrol istasyonlarından geçmek demektir. İğneyi keskinleştirmek için en iyi makinelerin kullanılması, yüksek tutma oranı sağlar. En iyi malzemenin kullanılması bilenmiş ucun uzun ömürlü olmasını sağlar. İğnenin yüksek sertliği sayesinde en iyi yay aksiyonu ve düşük aşınabilirlik sağlanır. EFT, balıkçılık iğnesi üretiminde dünyadaki en gelişmiş kalite kontrol laboratuvarına sahiptir. Kalite Kontrol süreci, doğru kalıplama işleminden başlayarak zorlu ticari balıkçılık koşullarında en yüksek korozyon direncini sağlayacak uygun elektro kaplama prosedürlerine kadar tüm üretim boyunca kaliteyi tutarlılığını sürdürür. Sertlik, gerilme mukavemeti, dayanıklılık ve elektro kaplama kalitesinin kontrol edilmesi tutarlı olarak kaliteyi sürdürmeyi garanti eder.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz.

Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.

Puan ver :
Kredi Kartı Ödeme