EFT 2315 Paragat İğnesi

EFT 2315 Paragat İğnesi,mısır üretimli eft iğne serisinin profesyonel balıkçılar için ultra güç,sağlamlık ve keskinlik prensibiyle yüksek teknolojisiyle üretmiş olduğu paragat iğne serisi.

78,40 TL

Ürün Kodu : 90050048 Stok Durumu : 400

Kargoya Veriliş Süresi : 3 iş günü

EFT 2315 Paragat İğnesi,mısır üretimli eft iğne serisinin profesyonel balıkçılar için ultra güç,sağlamlık ve keskinlik prensibiyle yüksek teknolojisiyle üretmiş olduğu paragat iğne serisi.

Adet :
+
İndirim

1 kutu da 100 adet iğne mevcuttur.

Eft bu iğne serisinde kalın ve paslanmaya dayanıklı kaplamasıyla gelenksel 2315 iğne serisinin en iyi kalitesini sunuyor. En yoğun kullanım alanı paragat ve palamut çaparisidir EFT TEKNOLOJİSİ Fabrika teknolojisi, ticari ve spor balıkçılık iğnelerini en yüksek Japon üretim standartlarıyla yerel olarak üretme üzerinedir. Ulaşılması gereken ana hedef olarak bu kadar yüksek kalite standartlarını belirlemek, üstün kaliteli yüksek karbonlu çelik tellerden en son teknoloji üretim makinelerini kullanmaya ve tüm üretim aşamalarında sürekli kalite kontrolüne kadar tüm üretim aşamalarında çeşitli üretim prosedürlerinden ve kalite kontrol istasyonlarından geçmek demektir. İğneyi keskinleştirmek için en iyi makinelerin kullanılması, yüksek tutma oranı sağlar. En iyi malzemenin kullanılması bilenmiş ucun uzun ömürlü olmasını sağlar. İğnenin yüksek sertliği sayesinde en iyi yay aksiyonu ve düşük aşınabilirlik sağlanır. EFT, balıkçılık iğnesi üretiminde dünyadaki en gelişmiş kalite kontrol laboratuvarına sahiptir. Kalite Kontrol süreci, doğru kalıplama işleminden başlayarak zorlu ticari balıkçılık koşullarında en yüksek korozyon direncini sağlayacak uygun elektro kaplama prosedürlerine kadar tüm üretim boyunca kaliteyi tutarlılığını sürdürür. Sertlik, gerilme mukavemeti, dayanıklılık ve elektro kaplama kalitesinin kontrol edilmesi tutarlı olarak kaliteyi sürdürmeyi garanti eder.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz.

Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.

Puan ver :
Kredi Kartı Ödeme