Savage Gear Squid Beat Egi 2.5 10gr Kalamar Zokası

Savage Gear Squid Beat Egi 2.5 10gr Kalamar Zokası,savage gear markasının kalamar avlarınızda üstün avcılık gösteren avcı renkleriyle kalamar zokası serisi

277,90 TL

Ürün Kodu : 7481115 Stok Durumu : 250

Kargoya Veriliş Süresi : 3 iş günü

Savage Gear Squid Beat Egi 2.5 10gr Kalamar Zokası,savage gear markasının kalamar avlarınızda üstün avcılık gösteren avcı renkleriyle kalamar zokası serisi

Adet :
+
İndirim

Kalamar sahtelerini benzersiz özellikleriyle bir sonraki seviyeye taşıdık.

Göz alıcı parlamalar, gerçekçi doku hissi ve ışıltıyı bir araya getiren bu sahte, size kullanım esnekliği sunmak için duble halkalarla donatılmıştır. Ön halka geleneksel egi stili için. Üst halkadan da iki şekilde yararlanabilirsiniz. İlk olarak, çekme sırasındaki sıçrama aksiyonunu azaltır, bu da sahteyi daha uzun süre daha derinde tutmaya yardımcı olur. 

Daha derin alanlarda avlanırken veya dipten beslenen mürekkep balıklarını hedeflerken kullanışlı bir özelliktir.

İkinci olarak, bu üst halka açık deniz egi balıkçılığı için de mükemmeldir. Sahte aynı zamanda kilometrelerce uzaktan kalamarları kendine çekmek için doğal bir titreşim sesi üreten bir çıngırak sistemi ile donatılmıştır.

 

Süper yansıtıcı folyo

Uzun atışa uygun tasarım

UV Aktif

Derin veya sığ su balıkçılığı için iki halka tasarımı

Titreşimli çıngırak sistemi

Süper Işıltı detayları

Süper keskin ve güçlü iğneler

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Hemen üye olabilir veya varolan hesabınızla giriş yaparak yorumunuzu yazabilirsiniz.

Ayrıca yorumlarıyla bize ve ziyaretçilerimize katkıda bulunduğunuz takdirde kazanacağınız puanlarla alışverişlerinizde iskonto avantajına sahip olabilirsiniz.

Puan ver :
Kredi Kartı Ödeme